LEKKER SURINAAMS

LEKKER SURINAAMS Waarom de deur uit als het ook bezorgd kan worden?

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2948 beoordelingen
21 nov 2019 om 20:23 Alleen ze waren wel lauw de broodjes hoop dat het door de drukte kwam.
20 nov 2019 om 21:53 Precies op tijd zoals besteld, top
20 nov 2019 om 21:49 Bezorger was er al binnen 30 minuten. Roti was lekker maar de garnalen sticks waren een beetje koud. Saoto Soep was ook heerlijk. Een aanrader om hier te bestellen.
20 nov 2019 om 20:20 Saoto soep was erg lekker, maar wel al een beetje koud bij aankomst. Daarnaast had ik nasi met garnalen. Ik dacht dat het kleine garnalen zouden zijn door de nasi heen. Het waren grote garnalen in een apart bakje erbij. Wel erg lekker, maar ook koud.
20 nov 2019 om 19:58 Top dat de bezorger belde dat hij te vroeg was en of hij al mocht aanbellen (ik had via mijn account voor een70+ mevrouw besteld). Ze heeft genoten!
20 nov 2019 om 18:35 Heel lekker eten maar koud. Stond 10min van te voren dat het eten al bezorgd was???? Normaal heb ik echt geen klachten nooit bij jullie ,maar koud is niet lekker en naar buiten gaan om je eten te zoeken......
19 nov 2019 om 16:34 Bruine bonen met rijst was goed maar die andere groente hoort der niet bij niet meer doen aub maar voor de rest het heeft me gevuld
18 nov 2019 om 16:14 Heerlijke bara’s gegeten!
18 nov 2019 om 9:47 Bara’s waren te zoutig weinig smaak
17 nov 2019 om 22:24 Eten was super lekker, bezorging duurde net iets te lang.
15 nov 2019 om 20:18 nog nooit zo lekker gegeten, al zo vaak besteld en altijd even goed !
15 nov 2019 om 20:01 Eten was lekker, bezorging snel. Alleen sambal vergeten op bara.