LEKKER SURINAAMS

LEKKER SURINAAMS Waarom de deur uit als het ook bezorgd kan worden?

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2806 beoordelingen
23 sep 2019 om 9:02 Het eten was zeer slecht het was heel erg droog ik zal hier nooit meer bestellen heb het eten zo in de vuilnisbak gegooid
22 sep 2019 om 20:38 zoals altijd keurig op tijd en van uitstekende kwaliteit
20 sep 2019 om 14:25 Echt heel erg lekker eten! En veel ook. Aardige/nette bezorger. Hier ga ik zeker vaker bestellen.
17 sep 2019 om 19:12 Was later ivm drukte, wat ik zeker kan begrijpen. Porties ook zeker groot genoeg, Maar het eten was allemaal koud. Dat is iets wat echt niet kan
16 sep 2019 om 20:19 Heerlijk gegeten, jammer dat het alleen 5 kwartier moest duren. Maar verder geen klachten!
16 sep 2019 om 14:36 Je kunt geen eten vers bereiden (drie maaltijden) én bezorgen van Rotterdam naar Gouda allemaal binnen een half uur. Komt dus gewoon uit de vriezer. jammer want omdat we teveel hadden hadden we er graag nog een keer van gegeten maar dat kan nu niet.
16 sep 2019 om 9:56 Als je echt authentieke gerechten wilt, bestel dan hier. Ik bestel vaker, en de smaak is alsof ik het zelf gemaakt zou hebben. Het is echt zo lekker. Ik zou wel sem aloe of BRAVOE op het menu willen zien.
15 sep 2019 om 11:25 Roti rundvlees. Weinig smaak en droog vlees.
14 sep 2019 om 20:02 Wij hebben genoten van de heerlijke roti
13 sep 2019 om 23:21 Eten was 2 minuten later dan gezegd dus helemaal top ingeschat! Eten was heerlijk en een goede hoeveelheid. Staat in de favorieten nu. Ook pluspunten voor de bezorger die ons feliciteerde met onze pasgeboren dochter!
11 sep 2019 om 20:36 Precies op tijd zoals aangegeven bij bestellen. Eten was warm en goed op smaak. Bestel hier regelmatig en altijd tevreden!
11 sep 2019 om 20:12 Was op tijd!